E-Coaching

e-Coaching na een (team)training

Betrokken medewerkers zijn duurzaam inzetbaar en gemiddeld 21% productiever dan niet betrokken of tevreden medewerkers. En dat realiseren is een gedeelde verantwoordelijkheid van werknemer en werkgever. Coachingshuis Hilversum werkt samen met Trainingsbureau Kick Werkt. Na de training kan met behulp van een e-Coach het geleerde verder ontwikkeld en geborgd worden.

De KICK van 24/7 een coach hebben

Uit onderzoek blijkt dat door je ontwikkelingen zelf op te schrijven, te herschrijven en terug te lezen het nieuwe gedrag beter beklijft. Door snel met je coach te kunnen chatten en skypen worden de sessie veel korter en vraagstukken meer in het moment behandeld. Een ‘on the job coaching’ als het ware.

e-Coaching is heel geschikt voor:

  • Leidinggevenden die hun leidinggevende capaciteiten verder willen ontwikkelen
  • Medewerkers die ondersteuning bij hun ontwikkeling nodig hebben
  • Leidinggevenden en medewerkers die met problemen of dilemma’s zitten

Snel, flexibel en effectief

Een groot voordeel van e-Coaching is de tijdswinst. Je hebt niet te maken met reistijd, want je kunt vanaf je werkplek direct in contact komen met je coach.

Coachen met resultaat

Je krijgt een eigen, afgeschermde pagina waar je aan de slag gaat met eigen doelen. Het vastleggen van de doelen en het beschrijven van de ontwikkelingen zijn de rode draad. Die worden ondersteunt door de chatbox met de coach en Skype. Er is de mogelijkheid een  persoonlijkheidstest te doen en, met behulp van de 360° feedback tool, kun je je resultaten direct meten.

E-Coaching

Op een moderne en effectieve manier tot betere prestaties komen.

Dat is wat je met e-coaching bereikt.