The Work

Wat is The Work

The Work, ontwikkeld door Byron Katy, is een proces dat het denken verheldert. Het is een krachtige methode om invloed te krijgen op negatieve gedachten. Het is eenvoudig en radicaal. Het verandert, het werkt. Deze coachingsmethode behoeft geen spirituele of intellectuele voorbereiding, geen geloofsovertuiging en geen psychologische inzichten. Alleen een verlangen om de eenvoudige waarheid over jezelf te herkennen.

De meest eenvoudige definitie van The Work is: vier vragen en een omkering.

The Work is niet gericht op leren of het opdoen van nieuwe ervaringen. Met deze methode begeleiden we je in het onderzoeken naar het waarheidsgehalte van de angstige verhalen waar je je in de loop van je leven aan bent gaan hechten. Wie zou je zijn zonder je stressvolle verhalen? We stellen je in staat een begin te maken om dit te ontdekken.

Door het inzetten en doen van The Work worden relatieproblemen aangepakt, leer je om moeilijkheden te zien als iets waarmee je kan spelen en je werk wordt een gelegenheid om vrijheid en geluk te realiseren zonder stress. Net als een klein kind dat om aandacht vraagt, zal het denken, eenmaal onderzocht, veranderen.

The Work Coachingmethode

The Work. Het hechten aan angstige overtuigingen smelt weg en vrijheid is het natuurlijke resultaat.