De Coaches

Henriette Vogelaar Coachingshuis Hilversum

Henriette Vogelaar; coach en psycholoog

Henriette is oprichter van het Coachingshuis en sinds 1997 werkzaam als  senior coach, trainer en psychosociaal therapeut.  Henriette is geboren in 1959 als oudste van vier kinderen. Al jong was ze nieuwsgierig naar de werking van emoties, relaties, geluk, vrijheid en heeft ze  middels veel reizen de wereld om haar heen verkend.

Haar persoonlijke geschiedenis maakte dat ze al vroeg op zoek was naar inspiratie en balans, rust en liefde, maar ook naar succes. Middels diverse opleidingen en werk kan ze deze ervaringen nu met het Coachingshuis overdragen aan anderen. Haar missie is mensen en relaties in beweging brengen tot meer balans en geluk! Ze maakt graag kennis met je. In het algemeen zal Henriette jou of jullie  coachen, maar ze werkt ook samen met andere ervaren seniorcoaches Paul en Qruun.  Regelmatig wordt met een van hen duocoaching gegeven (bij relaties).  

CV en Ervaringen Accreditaties

Paul; coach en trainer

Paul is geboren in 1955 in Wassenaar. Hij komt uit een gezin met 6 kinderen, waarvan 4 oudere zussen. Voordat Paul coach/trainer met focus op het bedrijfsleven werd, was hij consultant. Op een avond, uitkijkend over de Loosdrechtseplassen nam hij het besluit zijn carriere een andere wending te geven. Na lang vechten tegen de onzekerheden en de angsten die een radicale stap naar volledig ander werk bij hem opriepen maakte hij de overstap. Na het behalen van zijn master NLP bij het Instituut voor Eclectische Psychologie en de trainers- en coachingsopleiding bij Phoenix werd Paul in 2000 coach en trainer, met de focus op het bedrijfsleven. 

In het werken met individuen en teams staat één gegeven centraal. Wat je overkomt kan je niet altijd kiezen, hoe je er mee omgaat wel. Paul gelooft in eigen verantwoordelijkheid, in eigen kracht en doen. Kort lopende trajecten gericht op het aanpakken en bijsturen van je eigen overtuigingen en wereldbeeld om te komen tot dat wat je wilt bereiken. Hij werkt met verschillende modellen en testen als leidraad voor de sessies.

Qruun Provocatieve Coach

Qruun; provocatief en systematisch werken coach en organisatie veranderaar

Qruun is enkele jaren werkzaam als Provocatief- en Systemisch- coach, Register mediator en organisatie-veranderaar. Naast een eigen mediationbureau en coachingspraktijk werkt Qruun samen met het Coachingshuis op het vlak van relatietherapie en levensfase-problematiek. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van McChange, een netwerkgroep van organisatie-adviseurs.

Qruun werd geboren in 1967 als oudste van drie zoons. Al vroeg in zijn carrière raakte Qruun geïnteresseerd in de dynamiek van (samenwerkings-) relaties en patronen Zowel binnen commercie als management ontwikkelde hij een speciale interesse voor interpersoonlijke communicatie, de communicatie binnen groepen en de rol van ‘macht’ en onderlinge afhankelijkheid binnen communicatie en onderhandelen. Specialiteit van Qruun ligt bij Provocatieve en Systemische Coaching van individuen en teams.

Zijn missie