Zakelijke Coaching

Met coaching beter functioneren

Wanneer heb je coaching nodig? Je hebt een leuke baan, fijne collega's en ten opzichte van die collega's een bepaalde rol. Als je merkt dat je in je zakelijke omgeving assertiever zou willen zijn, of effectiever zou willen communiceren, dan is het inschakelen van een coach een goede beslissing.

Effectief communiceren en beïnvloeden

Door effectief te communiceren bereik je wat je wilt. Je behoudt de goede relatie en gaat respectvol met de ander om. Door vertrouwen te geven krijg je de ander mee. Zakelijk gecoacht worden helpt jou daarmee. Effectief communiceren is een interactief proces. Je stuurt het gesprek op een prettige manier in de gewenste richting zonder gebruik te maken van formele macht, met respect voor de gevoelens en belangen van de ander. 

Analyseer jouw communicatiestijl

Krijg inzicht in de eigen voorkeursstijl bij beïnvloeding en ook wat dit oproept bij anderen. Maak helder waar het beter kan en wat jouw mogelijkheden zijn.  Nieuwe beïnvloedingsstijlen komen tot je beschikking en inzicht in de ‘kleur’ van de ander en de vaardigheid daarop aan te sluiten. Met hulp van een zakelijke coach leer je effectief te communiceren en in mogelijkheden te denken. Je krijgt tools in handen om je doelen te bereiken en de relatie in stand te houden. 

Zakelijke Coaching

Coachingshuis Hilversum coacht individuen en teams in het bedrijfsleven naar betere prestaties

Wij geven al meer dan 15 jaar zakelijke invloedstrainingen. Ook individueel en in relaties wordt gekeken naar je communicatie.

Loopbaanbegeleiding

Soms sta je in je carriere voor de keuze; neem je wel of niet de stap naar een andere functie of  organisatie. Wil je je leidinggevende capaciteiten ontdekken? Een zakelijke coach begeleidt je en zo ontdek je welke keuze je (zelf) wilt maken.

Werkstress

Het ervaren van (werk)stress is voor iedereen verschillend. De één fleurt ervan op en de ander wordt overspoeld. Stress kan ontstaan door conflicten met collega’s, te strakke deadlines, ongunstige arbeidsvoorwaarden, te veel werk en/of te hoge kwaliteitseisen. Ben je een perfectionist? Kun je moeilijk nee zeggen? Ben je bang fouten te maken of wil je graag (altijd) 'in control' zijn? Dan is de kans groot dat je vatbaar bent voor stress. Inzicht in jezelf en je invloed helpt.

De coaches van Coachingshuis Hilversum zijn NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) masters. De NLP techniek helpt je om vanuit je overtuigingen, waarden en innerlijke kracht je doelen te halen en een plan te maken. We combineren gezond verstand met de theorieën en hypes over voeding. Aangepast aan jouw leefstijl en niet te moeilijk. Kortom een krachtig mix tot succes!

Professionele Coaching helpt je zakelijk én persoonlijk te (blijven) groeien

Heb je een werkgerelateerde vraag maar wil/kun je geen budget aanvragen bij je bedrijf, maar is het wel van belang voor je werkplezier of doorgroei kom dan eens praten. Voor jonge mensen is het een manier om hun kwaliteiten meer uit te bouwen en daarmee de positie in werk te vergroten. Anderen komen eenmaal per maand als een soort check-up en halen daar genoeg uit. Het is fijn om een coachrelatie op te bouwen met iemand die je langere tijd volgt en leert kennen. Coaching helpt je zakelijk én persoonlijk te (blijven) groeien. Je invloed te vergroten. Of je nu werknemer, zelfstandige of werkgever bent.

In werksituaties wordt er gericht aan persoonlijke doelen gewerkt. Als de werkgever betaalt komt er ook een offerte en een plan van aanpak.

Vergoeding zorgverzekeraar coaching

Coaching kan als je het zelf betaalt eventueel in de ziektekostenverzekering in de aanvulling onder alternatieve geneeswijzen/NLP-therapie. Het moet dan wel gerelateerd zijn aan spanningsklachten/gezondheidsklachten.

Contact opnemen