NLP Neuro Linguïstisch Programmeren

Wat is NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren

NLP, voluit Neuro Linguïstisch Programmeren, is een verzameling van werkbare en bewezen methodes uit de Psycho-therapie, Gedragstherapie, Cognitieve therapie, Gestalt en Lichaamswerk. In een nieuw jasje.

Het helpt mensen om hun innerlijke ervaringen en emotionele geschiedenis zo te veranderen dat ze beter hun doelen kunnen bereiken. De kracht van NLP ontstaat door integratie: rationeel plus emotioneel, nieuwe  overtuigingen  plus (gedrags)vaardigheid.

Wat levert de NLP Neuro Linguïstisch Programmeren methode op

Je krijgt inzicht in je eigen overtuigingen, het ontstaan ervan, en hoe deze jouw wereldbeeld en manier van communiceren beïnvloeden. Door oefeningen leer je deze punten zo te veranderen dat het vóór je, in plaats van tegen je werkt, in het behalen van je doelen en het leggen en onderhouden van contact met jezelf en anderen.

Coachingshuis Hilversum is overtuigd van NLP

Wij zetten NLP in omdat het een zorgvuldig opgebouwd en praktisch model is. Door te werken met NLP technieken helpen wij mensen op een heldere, betrokken manier en ondersteunen en stimuleren wij hen grip te krijgen op hun levenspad. NLP is voor ons één van de toolboxen die wij inzetten waarbij we ervaring met de nieuwste ontwikkelingen combineren.

NLP Neuro Linguïstisch Programmeren

NLP is een zorgvuldige en praktische coachingsmethode die jou helpt je innerlijke ervaringen en emotionele geschiedenis vóór je, in plaats van tegen je 
te laten werken
.

Vergoeding zorgverzekeraar NLP Coaching

Coaching kan (gedeeltelijk) worden vergoed als je bij je ziektekostenverzekering een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen / NLP-therapie hebt afgesloten. Het moet dan wel gerelateerd zijn aan spannings- en gezondheidsklachten. Lees je polis hiervoor goed na.

Contact opnemen