Diagnose Instrumenten

Diagnose Instrumenten

Jouw Enneagram

Mensen verschillen van elkaar in de manier waarop ze het leven zien en hoe ze op mensen en situaties reageren; vanuit welke drijfveren.

Coachingshuis Hilversum gebruikt het Enneagram model al een tijd met groot succes. Wij zijn ervaren in het type-interview. Het Enneagram deelt de verschillen in door 9 verschillende persoonlijkheidstypen te beschrijven. Elke persoonlijkheid heeft een unieke structuur die bepaald wordt door hoe het individu in het leven staat. 

Enneagram vragenlijst

Met het invullen van een vragenlijst heb je de eerste stap gezet voor een inspirerende en plezierige zoektocht. Met de conclusie van de test gaan we de nieuwe inzichten bespreken en ontdekken we de verbanden tussen jouw persoonlijke leven en anderen.

De gevalideerde RHETI- test is bedoeld voor cliënten. Maar ook als je niet een coachee van het Coachingshuis bent kun je de test maken en uitslag ontvangen. De kosten daarvoor zijn € 50 exclusief btw. Neem contact op om de toegangscode te ontvangen. In de uitslag staat informatie over de types. Je kunt uiteraard ook een afspraak maken voor een uitgebreide uitleg. Op Enneagram Institute vind je informatie over de types, ontwikkelingsniveaus en het systeem. Handig nadat je de uitslag van ons hebt ontvangen!

Hoe dacht jij als jong volwassene?

Vul de test in met in gedachten hoe je je voelde en dacht als jong volwassene. Dit is van wezenlijk belang voor een zo nauwkeurig mogelijke uitslag. Hou dit de gehele test voor ogen.

De Enneagram Test 

De EQ Test, hoe emotioneel intelligent ben je?

EQ staat voor Emotioneel Quotiënt. Kenmerken van emotionele intelligentie zijn o.a: empathie, zelfbewustzijn of zelfkennis, optimisme, kunnen afzien/impulscontrole en sociale vaardigheden.

Hoe en in welke mate heb jij deze persoonlijkheidstrekken of vaardigheden? EQ heeft niets te maken met IQ en het goede nieuws is dat je EQ verbeterd kan worden.

EQ test Coachingshuis

Mensen met een hoog EQ zijn gelukkiger en succesvoller

Coachingshuis Hilversum is gecertificeerd en werkt met de EQ test van Penn Psychodiagnostics uit Nijmegen. Vijf dimensies komen in de test aan de orde:

Kennis van de eigen emoties Gevoelens hanteren en positief laten bijdragen aan het leven Jezelf kunnen motiveren Empathie Het kunnen hanteren van emoties van anderen